VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE

Flere tunge organisasjoner står bak initiativet Foodscape.

I hovedkomitéen sitter representanter fra:

  • NHO Mat & Drikke
  • NHO Reiseliv
  • Kost- og ernæringsforbundet
  • Bransjeforening for Storkjøkkenleverandører i Norge (BFSN)
  • DebioInfo
  • Norges Frukt- og Grønsakgrossisters forbund
  • Baker- og konditorbransjens landsdforening
  • Sjømat Norge
  • Matvett

 

– Kunnskap er en utløsende faktor for både bransjens kostholdarbeid og i utviklingen av grønnere matproduksjon. Foodscape vil legge til rette for slik viktig kunnskapsdeling og vil kunne inspirere til nye løsninger i egen virksomhet.
Terje Sletnes, næringspolitisk direktør i NHO Mat og Drikke

 

– Samarbeid om å finne innovative løsninger på hvordan mat skal produseres og selges i fremtiden er avgjørende for å lykkes med å nå målet om en halvering av matsvinnet innen 2030.
Anne-Grete Haugen, daglig leder i Matvett.

 

Fra første hovedkomitemøte for Foodscape, 29. november 2017. Foran fra venstre: Terje Sletnes, NHO Mat og Drikke, Torill Engelberg, Norges Varemesse og Marte von Krogh, DebioInfo. Annen rekke fra venstre: Hege Frøshaug, Norges Varemesse, Joe Harald Strand, Bransjeforening for Storkjøkkenleverandører i Norge, Jan Sverre Nordstad, Matmerk (observatør), Gry Sørensen, Norges Frukt- og Grønnsakgrossisers forbund, Gunn Harriet Knutsen, Norsk Sjømat og Morten Karlsen, NHO Reiseliv.  Ikke tilstede: Anne-Grete Haugen, Matvett, Arnt Steffensen, Kost- og ernæringsforbundet og Gunnar Bakke, Baker- og konditorbransjens landsforening.

Share this: