VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE

Flere tunge organisasjoner står bak initiativet Foodscape.

I hovedkomitéen sitter representanter fra:

  • NHO Mat & Drikke
  • NHO Reiseliv
  • Kost- og ernæringsforbundet
  • Bransjeforening for Storkjøkkenleverandører i Norge (BFSN)
  • DebioInfo
  • Norges Frukt- og Grønsakgrossisters forbund
  • Baker- og konditorbransjens landsdforening
  • Sjømat Norge
  • Matvett

Kunnskap er en utløsende faktor for både bransjens kostholdarbeid og i utviklingen av grønnere matproduksjon. Foodscape vil legge til rette for slik viktig kunnskapsdeling og vil kunne inspirere til nye løsninger i egen virksomhet.
Terje Sletnes, næringspolitisk direktør i NHO Mat og Drikke

 

Samarbeid om å finne innovative løsninger på hvordan mat skal produseres og selges i fremtiden er avgjørende for å lykkes med å nå målet om en halvering av matsvinnet innen 2030.
Anne-Grete Haugen, daglig leder i Matvett.


…og her er hovedkomiteen

Foran (fra v.): Anne Marie Schrøder, Matvett, Torill Engelberg, Norges Varemesse og Gry Sørensen, Norges Frukt- og Grønnsakgrossisers forbund.
Andre rekke (f.v): Morten Karlsen, NHO Reiseliv, Hege Frøshaug, Norges Varemesse, Marte von Krogh, DebioInfo, Are Kvistad, Sjømat Norge, Terje Sletnes, NHO Mat og Drikke, Joe Harald Strand, Bransjeforening for Storkjøkkenleverandører i Norge, Anne-Grete Haugen, Matvett og Solveig Lygre, som møtte for Gunnar Bakke, Baker- og konditorbransjens landsforening.
Ikke tilstede: Arnt Steffensen, Kost- og ernæringsforbundet.

 

Share this: