VIL DU BLI UTSTILLER?

Alle er på jakt etter løsninger som skal hjelpe oss inn i fremtiden.

Foodscape er et utstillingsvindu og en kompetansehub for innovasjon knyttet til ansvarlig og lønnsom matproduksjon.

Mat- og drikkebransjen arbeider for en bærekraftig matproduksjon i tråd med FNs bærekraftsmål. Fremover skal Norge produsere sunnere mat på en mer miljøvennlig måte, som skal redusere klimaavtrykket og bidra til et sunt liv for dagens og fremtidens generasjoner. Derfor skal Foodscape være en fremtidsrettet og samlende arena for bærekraftig verdiskapning innenfor mat- og drikkenæringen – bredt representert fra hav og jord til bord.

 BLI UTSTILLER


Vi søker …

Alle virksomheter som er opptatt av ansvarlig mat- og drikkeproduksjon og som har noe å vise frem. Foodscape skal vise bredden av det som utvikles av sunnere og fremtidsrettet mat og drikke, men også løsninger innen emballasje, oppbevaring, distribusjon, avfallshåndtering og teknologi. Meld deg på allerede nå, eller kontakt oss for mer informasjon.

 

– Bærekraftig matproduksjon og arbeidet med å legge til rette for et sunnere kosthold er tema som hele næringen jobber med, og som forbrukerne er opptatt av. Foodscape blir derfor en svært aktuell møteplass for hele norsk matbransje.
Terje Sletnes, næringspolitisk direktør i NHO Mat og Drikke

Share this: